Other Language    

        

Komforten och den kompletta utrustning du hittar i våra lägenheter håller en lyx nivå. Ändå har vi möjlighet att hyra ut våra lägenheter för ett konkurrenskraftigt pris. Eftersom det alltid finns personliga preferenser och olika önskemål rekommenderar vi att du kontaktar oss för specifik information.

Att hyra 1 lägenhet

1 lägenhet är lämplig för maximalt 4 personer.

Priset per natt per lägenhet är 500 SEK.
Minsta bokning är 3 nätter.

Att hyra 1 lägenhet till exempel från lördag till lördag (7 nätter) kommer att ha en total kostnad på 3500 SEK.
Detta inkluderar normal användning av vatten och el.

3 nätter är det minsta antal nätter som kan bokas.

Klicka här för avbokningsregler och hyresvillkor

Att hyra 2 lägenheter

Om ditt ressällskap består av mer än 4 personer rekommenderar vi att du använder möjligheten att hyra två sammanlänkade lägenheter. Dessa lägenheter har en gemensam hall så man kan gå emellan dem utan att gå ut. Detta skapar en stor lägenhet med tillräcklig avskildhet för alla.

Om detta alternativ väljs kan vi erbjuda en rabatt på 1000 SEK. Detta innebär att hyran av två sammanlänkade lägenheter för 7 nätter och upp till maximalt 8 personer kommer att kosta 6000 SEK.

Detta inkluderar också normal användning av vatten och el.

Sänglinnen med mera

Om du inte har möjlighet att ta med egna sängkläder, handdukar och kökshanddukar, kan vi erbjuda detta som en extra service för priset av 75 SEK per person.

Husdjur

Husdjur är välkomna. Om du ta med ditt husdjur kostar det inget extra. Vi förväntar oss att du kommer att informera oss förväg att du kommer att ta med ditt husdjur. Naturligtvis är du ansvarig för ditt husdjur under hela vistelsen.

Internet /Wifi

Användningen av Internet via en Wi-Fi anslutning erbjuder vi kostnadsfri till dig.

© 2018 TM Gården
Lockbäcksvägen 3, 77294 Hörken, Sverige. Tel: +46(0)7-30250799
Design by T.J. van der Ploeg