Other Language    

     

 

Välkommen till TM Gårdenswebbsida !

Vi är Titus och Monique van der Ploeg och vi inbjuder dig till en fantastisk semester i en eller flera av våra lägenheter i dett vackra Sverige. Bläddra fritt igenom sidorna på denna webbplats för att få ett ordentlig intryck. Allt som det vackra Sverige är känt för finns under din semester på TM Gården!
De stora skogarna, den vackra naturen, de många sjöarna och naturligtvis den överväldigande tystnaden !!

Lägenheter

Sedan sommaren 2008 är vi stolta ägare av TM Gården och vi har varit upptagna sedan dess att renovera de lägenheterna för dig, så att dig kan ha en fantastisk semester.

Läge

TM Gården är lugn beläget i den gamla idylliska gruvbyn Hörken, som är omgiven av skogar och sjöar. Hörken ligger i bergen på gränsen mellan Örebro län och Dalarnas län i kommunen Ljusnarsberg, i Sveriges största naturreservat, Malingsbo-Kloten.
Hörken ligger 3 km från riksväg 50 och nära sjön Norra Hörken. Hörken delas i två delar den snabbt strömmande bäck Hörksälven. I slutet av den lugna vägen genom Hörken ligger TM Gården.
Eftersom samhället Grängesberg och staden Ludvika ligger 9 Km respektive 20 Km från TM Gården, finns massor av mataffärer, butiker och aktiviteter i närområdet. Detta gör TM Gårdens läge väldigt unik.
På grund av sitt unika läge är TM Gården idealisk för en aktiv eller en avkopplande semester i naturen.

© 2018 TM Gården
Lockbäcksvägen 3, 77294 Hörken, Sverige. Tel: +46(0)7-30250799
Design by T.J. van der Ploeg