Other Language    

        

På denna sida föreslår vi ett antal aktiviteter som du kan göra under din semester på TM Gården.
Bilder på dessa aktiviteter kan ses på vår bildssida genom att klicka på ovanstående bildlänk.

 

Aktuellt väder
TM Gården

Ekomuseum: Klicka här för att se Ekomuseums webbsida. Detta ekomuseumligger i Bergslagens område och här kan du hitta en hel del utomhusaktiviteter för riktiga äventyrare.

Cykel:Du kan ta med egen cykel, men det är också väldigt lätt att hyra en cykel för en trevlig cykeltur från, till exempel, by till by.

Golf: Sverige är ett av de mest exellenta länderna när det gäller att spela golf.
I Ludvika finns en vacker 18-håls golfbana 29 km från TM Gården och en 9-håls golfbana i Kopparberg 23 km från TM Gården.
Klicka här för en total översikt av golfbanorna i Sverige..

Guldrush: Klicka här för information om ett guldvasknings äventyr i ett sökande efter guld !! Prova lyckan !! Leta efter guld på det gammaldags sättet. Bara 25 km från TM Gården.

Kanot: Förmodligen överflödigt att nämna, men på grund av det stora antalet sjöar i TM Gårdens omgivningarna är det en stor upplevelse att uttforska Sverige paddling i en kanot.

Gokarting: För de som älskar fart och konkurrens, finns det en väldigt attraktiv och professionell go-kartbana i Grängesberg 8 Km från TM Gården.

Gruvor: Bergslagsområdet är känt för sin gruvdrift och i synnerhet koppargruvor. Ett besök till en av dessa gruvor är därför ett "måste" under dina upptäcktsfärder i Bergslagens omradet.
I närheten av byn Lernbo utanför Smedjebacken, 30 km från TM Gården, finns en mycket intressant liten gruva som heter Flogberget, och som är värd att besöka.
Den världsberömda koppargruvan i Falun rekommenderas att utforska. Gruvan ligger 85 km från TM Gården.
Detta gruvor har erfarna guider som kan ta hand om dig under ditt besök.

Paintball: Vem är den bästa skytten eller strategen? Ta reda på det under en spännande omgång paintball 8 Km från TM Gården.

Motorcykel och Nostalgi-museum: För dem som älskar gamla motorcyklar, bilar och motorer finns det ett väldigt trevligt museum som ligger i Grängesberg 8 km från TM Gården.

Hästridning: På ryggen av en häst kan du tyst njuta av den vackra naturen i en grupp eller ensam. Det är ett unikt sätt att upptäcka TM Gårdens omgivningar.

Tåg museum: Utforska det mycket trevliga tågmuseet med riktiga nostalgiska lok. Museet ligger i Grängesberg, 8 km från TM Gården.

Vandring: Starta din vandring i skog och mark direkt från TM Gården. Du kan också välja att ta en av de vackra vandringsleder som tar dig till intressanta sevärdheter och låter dig njuta av den vackra svenska naturen.

Simning: Simning i sjön Norra Hörken, som ligger bara 10 minuters promenad från TM Gården, bjuder dig på avsvalkning och skoj. Det finns även en badstrand och grillplatser. Om väderförhållandena inte tillåter dig att simma utomhus finns det alltid en möjlighet att bada i Ludvikas badhus, 20 km från TM Gården.

© 2018 TM Gården
Lockbäcksvägen 3, 77294 Hörken, Sverige. Tel: +46(0)7-30250799
Design by T.J. van der Ploeg